Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Η ανακοίνωση για την δικαίωση του Άρη στις υποθέσεις Βλάχου, Αγκάνθο

Νέα δικαίωση και νίκη εκτός γηπέδων για την ΠΑΕ Άρης, καθώς απορρίφθηκε η προσφυγή του Νταβίντ Αγκάνθο από το διαιτητικό της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, μέχρι τη πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Σαμαρά του Φωτίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 180/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3)βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κοσμίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 37/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχαήλ Μπαστακού, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 20/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ΕΕΟΔ/ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 16-3-2021 και με αρ.πρωτ. ΕΠΟ4893/17-3-2021 αίτηση επιβολής ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κέβι Χύσι κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας 1970.

Απορρίπτει την από 6.4.2021 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 6671/6.4.2021 αίτηση του David Aganzo Mendez του Gonzalo κατά της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης.

Απορρίπτει την από 30.3.2021 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 6001/30.3.2021 αίτηση του Βαλεντίνου Βλάχου του Δημητρίου κατά της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button