Βόλεϊ

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη

Η ομάδα βόλεϊ επικράτησε με 3-0 σετ της Κομοτηνής

Ο Άρης επέστρεψε στις επιτυχίες, με το “καθαρό” 3-0 σετ απέναντι στην Κομοτηνή. Ο Α.Σ. αναφέρει:

“Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ κέρδισε με 3-0 σετ την Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Pre League.

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση πήρε το δεύτερο φετινό «καθαρό τρίποντο» στην έδρα της, σε ισάριθμους αγώνες. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η συμμετοχή του Ντάριελ Άλμπο. Ο διεθνής Κουβανός διαγώνιος αγωνίστηκε στα πρώτα δύο σετ και έδειξε ότι η παρουσία του θα ενισχύσει σημαντικά τον ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ πήρε το πρώτο σετ με 25-22 και το δεύτερο πιο εύκολα, με 25-15. Στο τρίτο σετ οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 24-21, η Κομοτηνή ισοφάρισε 24-24, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με το 26-24 έφτασαν στο 3-0.

Ο Σπύρος Γκολίτσης μοίρασε και τον χρόνο συμμετοχής. Οι δύο διαγώνιοι Άλμπο και Κάβουρας πήραν από ενάμισι σετ, ενώ ο Μανωλάκης ανταποκρίθηκε εξαιρετικά όταν κλήθηκε να καλύψει το κενό του Πεντίδη, ο οποίος αποχώρησε στο δεύτερο σετ λόγω τραυματισμού.

Τα σετ:  25-22, 25-15, 26-24.

Διαιτητές: Μαυρίδης, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Τερζή, Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Γκόρτσανιουκ, Πεντίδης, Άλμπο, Μπρουνέτ, Καρατζάς, Γραμμενούδης / Τσαδήμας (λ), Γκρουμούσας (λ), Γιαμακίδης, Μανωλάκης, Κάββουρας, Σακκάς, Μάντζιος.

Μ.Γ.Σ.Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΗ (-): Ανδρεάδης, Κυριακίδης, Αραούχο, Ζαΐμης, Παπάζογλου, Σούμποτιτς / Ποιμενίδης (λ), Γκόνας, Δουκίδης, Αρμπυρός, Κοβάτσεβ, Χατζόπουλος”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button