Ποδόσφαιρο

Επιστροφή Καρυπίδη και αποφάσεις για το μπάτζετ – Ξεκαθαρίζει το «τοπίο» των ανανεώσεων

Από την ερχόμενη εβδομάδα το ελληνικό ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει να… ορθοποδήσει στα νέα δεδομένα εν μέσω κροωνοϊού ενώ φυσικά θα πρέπει να βάλει και τις απαραίτητες (οικονομικές) κυρίως βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Στο «στρατόπεδο» του Άρη αυτό έχουν αναλάβει οι Θοδωρής Καρυπίδης πρωτίστως και Άγγελος Χαριστέας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να μιλήσει με τους Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ.

Το βασικότερο όλων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι φυσικά το μπάτζετ της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά καθώς ο Καρυπίδης όπως είναι λογικό θέλει να το κρατήσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο βάσει των νέων δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Επιπλέον όλο αυτό το χρονικό διάστημα που πέρασε, οι Χαριστέας και Ένινγκ, μαζί με τους Τερζή και Κικερίδη, έκαναν σκάουτινγκ και έχουν καταλήξει σε μία λίστα παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα κυρίως για την ενίσχυσή της. Θα γίνει μια προεπιλογή στόχων για να προχωρήσει σταδιακά ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν.

Τέλος σχετικά τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, μέσα στον Μάιο θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για το ποιους θέλει η ομάδα και για την επόμενη χρονιά στο ρόστερ της και ποιους όχι.

Σε αυτούς που θα αποφασιστεί να μείνουν θα γίνουν προτάσεις προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα της ΠΑΕ, όπως ακριβώς έγιναν προ ολίγων εβδομάδων σε Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button