Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Άρης-Αυριανό ρεπό, διπλή προπόνηση τη Δευτέρα

Με την τελευταία σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στα 3-5 Πηγάδια.

Όπως αναφέρει και η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, η αποστολή θα αποχωρήσει από το Βέρμιο, θα επιστρέψει για λίγο στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στην Αυστρία για το δεύτερο στάδιο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΑΡΗ (το σημερινό πρόγραμμα ήταν υψηλής έντασης και περιελάμβανε τρεξίματα διαλειμματικής μορφής).

Μετά από παραμονή μιας εβδομάδας στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου, η αποστολή της ομάδας μας επέστρεψε το μεσημέρι στη βάση της.

Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (28/06).

Η μεθαυριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου θα είναι διπλή (πρωί-απόγευμα) με τον Λούκας Σάσα, ο οποίος αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, να είναι το καινούργιο πρόσωπο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, όπως και ο Μπρούνο Φελίπε (είχε πάρει άδεια για οικογενειακούς λόγους), θα ακολουθήσουν έξτρα πρόγραμμα, ενώ ο Λέριν Ντουάρτε (θλάση α’ βαθμού στη γάμπα) συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Το μεσημέρι της Τρίτης (29/06) η αποστολή του ΑΡΗ θα πετάξει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button