Μπάσκετ

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Γιαννόπουλος

Αποχωρεί από τον Προμηθέα

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει ο Χάρης Γιαννόπουλος στην ΑΕΚ που ήταν παίκτης της για δυο σεζόν (2018-2020). Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον Έλληνα φόργουορντ να βρίσκεται σε διαδικασία αποδέσμευσης με τον Προμηθέα.

Εκτός από αυτό, είχε να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό στο πόδι του για τον οποίο έκανε εγχείρηση και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του. Πλέον σε λίγες μέρες θα πάρει και επίσημη μορφή η συμφωνία των δυο πλευρών, με την ΑΕΚ να βάζει στο ρόστερ της έναν έμπειρο παίκτη με εξαιρετικό σουτ που είναι και από τα προβλήματα της φετινής ομάδας.

Η ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμος είναι μετά τις 15 Απριλίου όταν θα έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρει ρυθμό και να ενσωματωθεί στην ομάδα, οπότε οποιαδήποτε πρόβλεψη θα είναι παρακινδυνευμένη.

Έτσι η Ένωση συνεχίζει να ενισχύει τον Ελληνικό κορμό της και μετά τους Κόνιαρη, Φλιώνη, Πετρόπουλο, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Γιαννόπουλο. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η τελευταία προσθήκη Έλληνα που μπορεί να κάνει η ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, μετά τον Κουζέλογλου.

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button