Ποδόσφαιρο

Επιμένει για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ και τον “ψήνει” ο Μπακασέτας

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Τραμπζονσπόρ επιμένει για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Ολυμπιακό ενώ φέρεται να επικοινώνησε μαζί του για να τον «ψήσει» ο Τάσος Μπακασέτας

Δεν καταθέτει τα όπλα για τον Γιώργο Μασούρα η Τραμπζονσπόρ. Οι πρωταθλητές Τουρκίας φέρονται να έκαναν νέα πρόταση για τον διεθνή εξτρέμ στον Ολυμπιακό, που λέγεται πως απάντησε και πάλι αρνητικά.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως η τελευταία πρόταση της Τραμπζονσπόρ ήταν στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ κάποια ΜΜΕ της χώρας προσθέτουν πως ο συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα, Τάσος Μπακασέτας, τον πήρε τηλέφωνο για να τον «ψήσει» να γίνουν συμπαίκτες και σε συλλογικό επίπεδο.

Οι μεταγραφές στην Τουρκία ολοκληρώνονται στις 8 Σεπτεμβρίου και η Τραμπζονσπόρ «καίγεται» για την απόκτηση εξτρέμ μετά τον τραυματισμό του Έντιν Βίστσα που θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2022. Θέλει, δε, να αποκτήσει τον παίκτη εγκαίρως για να τον δηλώσει στην UEFA εντός διορίας (2/9) για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button