Ποδόσφαιρο

Επίκεντρο ο Παυλίδης junior

Άπαντες στον Άρη γνωρίζουν τον Μπάμπη Παυλίδη, ελάχιστοι είναι αυτοί όμως που ξέρουν τον μικρό αδερφό του Μπάμπη, Χρήστο Παυλίδη. 

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ο ΠΑΣ Σκύδρας διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα, ανάμεσα σε μεικτή ποδοσφαιριστών και στην τοπική ομάδα του ΠΑΣ. Η αναμέτρηση είχε και κιτρινόμαυρο φόντο αφού τιμήθηκε ο Μπάμπης Παυλίδης και αγωνίστηκε ο Στέλιος Μαραγκός, με τους επίλεκτους.

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Χρήστος Παυλίδης. Ο μικρός αδερφός του Μπάμπη, μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Με αποτέλεσμα να χειροκροτηθεί ένθερμα από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

Ο Χρήστος είχε αρχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, στρέφοντας πάνω του τα βλέμματα και ευρωπαϊκών συλλόγων. Ένα τροχαίο ατύχημα όμως έβαλε πρόωρο τέλος σε μια μεγάλη καριέρα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν πως ο Χρήστος είναι ο καλός ποδοσφαιριστής της οικογένειας, άποψη που ενστερνίζεται και ο ίδιος ο Μπάμπης.

Πλέον ο Χρήστος παρακολουθεί τις προσπάθειες του αδερφού του και δηλώνει πολύ χαρούμενος για την έως τώρα πορεία του. Ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελλίδης.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button