Ποδόσφαιρο

“Επίθεση” παλαιμάχων σε Γούναρη που έκανε λόγο για… βοήθεια του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ

Δεν άρεσαν οι δηλώσεις του

Πρόσφατα, ο Γιάννης Γούναρης έριξε “βόμβες” σε συνέντευξή του στο “ΦΩΣ”, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως του απαγορεύτηκε η είσοδός του στην Τούμπα και επιπλέον πως παλαιότερα ο Ολυμπιακός βοήθησε σημαντικά τον “Δικέφαλο” (διαβάστε όλη την συνέντευξη πατώντας εδώ). Αυτά, δεν άρεσαν στους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ που “επιτέθηκαν” στον Γούναρη, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Σου ευχόμαστε, λοιπόν, να σου δοθεί ένα πόστο στον αγαπημένο σου Ολυμπιακό, αφού τόσο καλά παίζεις το παιχνίδι του, προβαίνοντας, μάλιστα, σε στοχευμένες δηλώσεις που στόχο έχουν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη του.

Όσον αφορά, λοιπόν, εν γένει την πρόσφατη συνέντευξή σου, είναι άλλη μία επικίνδυνη, ατυχής και ανόητη τοποθέτησή σου.

Δυστυχώς, η συμπεριφορά σου απέναντι στο Σωματείο, στο οποίο αναδείχτηκες, αποδείχτηκε προκλητική και άνανδρη. Η αγνωμοσύνη απέναντι σε έναν Σύλλογο, ο οποίος σου πρόσφερε τα πάντα επί 12 συναπτά έτη δείχνει, δείχνει και παντελή έλλειψη αυτοσεβασμού.

Κύριε Γούναρη, λυπούμαστε ειλικρινά για την κατάντια σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ιστορία θα τους κρίνει όλους. Εμείς δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε άλλο μαζί σου. Βάλε, όμως, καλά στο μυαλό σου πως ο ΠΑΟΚ γιαγαντώθηκε και θα συνεχίσει να μεγαλώνει, είτε το θέλεις, είτε όχι, εσύ και οι όμοιοί σου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button