Γενικά

Επίδειξη ισχύος από τα Audi RS 5 Coupé και RS 5 Sportback

Στο πλαίσιο της επετείου για τα 25 χρόνια της σειράς RS, η γερμανική φίρμα προχώρησε στην ανανέωση ολόκληρης της γκάμας της, με τα RS 5 Coupé και RS 5 Sportback να κλέβουν την παράσταση.

Τα δύο μοντέλα απευθύνονται στους ανήσυχους οικογενειάρχες, σε αυτούς που αναζητούν την πολυτέλεια, την άνεση, τις επιδόσεις και το δυναμικό design. Αμφότερα έχουν αναβαθμιστεί αισθητικά, η μάσκα Singleframe είναι πιο πλατιά, οι θόλοι των τροχών φαρδύτεροι και ο διαχύτης με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης μεγαλύτερος.

RS 5 Coupé

Τα διακοσμητικά πακέτα γυαλιστερού μαύρου, ματ αλουμινίου ή ανθρακί αναδεικνύουν τα σπορτίφ χαρακτηριστικά των οχημάτων. Οι αποχρώσεις Turbo μπλε και κόκκινο Tango έχουν προστεθεί στην παλέτα χρωμάτων, με το RS5 Coupé να φέρει carbon οροφή με δομή CFRP.

RS 5 Coupé

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα RS με επένδυση Alcantara και δέρμα, οι κόκκινες ή γκρι ραφές στις επιφάνειες, η μεγάλη οθόνη αφής MMI 10,1 ιντσών, το virtual cockpit plus των 12,3 ιντσών και το τριάκτινο τιμόνι με την παχιά στεφάνη επίσης από Alcantara.

RS 5 Coupé

Κάτω από το καπό βρίσκεται V6 2.9 TFSI twin-turbo κινητήρας απόδοσης 450 ίππων και 600 Nm. Το κιβώτιο οκτώ σχέσεων tiptronic κατευθύνει την ισχύ στη μόνιμη τετρακίνηση quattro, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται και στις δύο περιπτώσεις σε 3,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 280 χλμ./ώρα.

RS 5 Coupé

Τόσο το RS 5 Coupé όσο και το RS 5 Sportback, εξοπλίζονται στάνταρ με ανάρτηση RS sport, φέρουν εκτός από τα γνωστά modes (comfort, auto, και dynamic), τα RS1 και RS2, ζάντες 19 ή 20 ιντσών και χαλύβδινους δίσκους με δαγκάνες σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα. Οι carbon κεραμικοί δίσκοι είναι στα έξτρα.

RS 5 Coupé

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει περισσότερα από 30 συστήματα άνεσης και υποβοήθησης του οδηγού. Όσο για το λανσάρισμα στην αγορά, προγραμματίζεται τους πρώτους μήνες του 2020.

ΠΗΓΗ: https://www.zougla.gr/

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button