Μπάσκετ

Επέστρεψε ο Μποχωρίδης, ακολούθησε ατομικό ο Χάρις

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε σήμερα στην προπόνηση  ενώ ο Ραμόν Χάρις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (05/12) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα των Ανδρών. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Ramon Harris, εξαιτίας της θλάσης στο γαστροκνήμιο του δεξιού του ποδιού.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση μέσω video. Αύριο (06/12), η ομάδα θα γυμναστεί μια φορά,  νωρίς το μεσημέρι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button