Βόλεϊ

Επέστρεψε η Στάικου στον Άρη

Ο Α.Σ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση της πασαδόρου Μαρίνας Στάικου

Οι “κιτρινόμαυροι” εμπιστεύτηκαν πέρυσι τη Μαρίνα Στάικου, η οποία είχε ρόλο βασικής πασαδόρου σε κάποια παιχνίδια στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, με την ταλαντούχα παίκτρια να πηγαίνει στη συνέχεια στην ομάδα της ΑΕΚ για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Φέτος η Στάικου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και συμφώνησε εκ νέου με τον Άρη για να συνθέσει ένα πολύ καλό δίδυμο μαζί με την Παναγιώτα Ξανθοπούλου που αναμένεται πάντως να έχει τον ρόλο της βασικής.

Η 20χρονη βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 2004 στη Δράμα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων από το 2017 έως το 2022.

Η νεαρή αθλήτρια δήλωσε χαρούμενη με την επιστροφή της, αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη για την επιστροφή μου στην ομάδα του ΑΡΗ. Πρόκειται για μια απόφαση που δεν δυσκολεύτηκα να πάρω έπειτα από την επιτυχημένη συνεργασία μας την περασμένη σεζόν. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με τους ομαδικούς, καθώς όλοι βλέπουμε ψηλά και πιστεύω πως η ομάδα που δημιούργησε ο κύριος Μπουτσουρής μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα και να φέρει επιτυχίες στον σύλλογο! Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη. Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη υγεία!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button