ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Επένδυση με Μπίσεκ για την Ίντερ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Γιαν Μπίσεκ βρίσκεται η Ίντερ. Ο ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 22χρονου στόπερ.

Οι «νερατζούρι» θα πληρώσουν την ρήτρα αγορά του Μπίσεκ, καταβάλλοντας στην Άαρχους το ποσό των 7 εκατ. ευρώ, με τον Γερμανό στόπερ να αναμένεται στο Μιλάνο την Τρίτη.

Ο Μπίσεκ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ, που θα έχει διάρκεια έως το 2028.

Ο 22χρονος Γιαν Μπίσεκ γεννήθηκε στην Κολωνία και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών την ομώνυμης ομάδας, ενώ είναι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας και ετοιμάζεται για την παρουσία του στο Euro U21.

Ο Μπίσεκ το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Άαρχους έναντι 700 χιλιάδων ευρώ και εντυπωσίασε με την παρουσία του στο πρωτάθλημα Δανίας, έχοντας 35 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Έναν χρόνο μετά την μεταγραφή του στην Άαρχους οι Δανοί όχι μόνο θα κάνουν απόσβεση για το ποσό που δαπάνησαν για την απόκτησή του, αλλά θα βάλουν στα ταμεία τους και ένα αρκετά μεγάλο ποσό από την πώλησή του στην Ίντερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button