Γενικά

Εορταστικές εκδηλώσεις με το Θωρηκτό «Αβέρωφ» και άλλες εκδηλώσεις του τριημέρου

Εορταστικές εκδηλώσεις με το Θωρηκτό «Αβέρωφ», επίδειξη από ΟΥΚ, τη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Πολλές εκδηλώσεις με επίκεντρο την παρουσία του θωρηκτού «Αβέρωφ» στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου – τα ΟΥΚ
Τελετή παρασημοφόρησης της Πολεμικής Σημαίας του θωρηκτού Αβέρωφ πραγματοποιήθηκε παρουσία του ΠτΔ, Προκόπου Παυλόπουλου.
Η τελετή έγινε στις 11:45 στο ιστορικό πλοίο, το οποίο έχει δέσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Μετά την τελετή από τις 12.00 στον θαλάσσιο χώρο δίπλα στο «Αβέρωφ» βρίσκεται σε εξέλιξη επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, από στελέχη της διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, με συμμετοχή φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ, ελικοπτέρου τύπου S70B Aegean Hawk και ομάδων/σκαφών της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της θέσης ελλιμενισμού του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ».

Στις 26 Οκτωβρίου το Θ/Κ “Γ. ΑΒΕΡΩΦ” δεν θα δεχθεί επισκέψεις από 09:00 έως 14:00.

Στις 17.30, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα συμμετάσχει, μαζί με τις μπάντες των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στην καθιερωμένη μικτή επίδειξη στην πλατεία Αριστοτέλους.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου- η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στους δρόμους της Θεσσαλονίκης
Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα είναι …παντού σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια στις 12:30μμ, θα βρισκεται στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στις 13:30 στο Θέατρο Κήπου των Εποχών, στη Νέα Παραλία,

Κυριακή 29 Οκτωβρίου η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πάει δυτικά
Όσοι μένουν δυτικά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πλατεία Ευόσμου, στις 12:00μμ. Στη συνέχεια, η μπάντα θα βρεθεί στις 13:00 στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και στις 14:00 μπροστά από την πλώρη του “Αβέρωφ”.

Σε περίπτωση βροχής, κάποιες από τις εκδηλώσεις της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού μπορεί να ματαιωθούν.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button