Γενικά

Εορτασμός από την ΕΛ.ΑΣ για την “Ημέρα της Αστυνομίας” στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα γιορτάστηκε η  «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

Η Δοξολογία τελέσθηκε ενώπιον του Παναγιωτάτου κ. κ. Άνθιμου, Μητροπολίτη της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, ενώ μετά την δοξολογία πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών στο Γ’ Σώμα Στρατού και έγινε η ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Χαιρετισμό απηύθυναν η υφυπουργός  Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου καθώς και ο Γενικός  Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος.

Τέλος πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και μικρή δεξίωση στην αίθουσα τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Αικατερίνη Νοτοπούλου, εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού N.R.D.C. – GR, οι Βουλευτές Ιωάννης Αμανατίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ιωάννης Σαρίδης, Γεώργιος Λαζαρίδης, ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης Στέλιος Παπαθεμελής, η Γενική Πρόξενος της Αλβανίας Ylli Pavlina,  εκπρόσωπος του Γενικού Προξένου της Ρωσίας, ο Εισαγγελέας Εφετών Αργύριος Δημόπουλος, εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Νέας Δημοκρατίας, Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Ένωσης Κεντρώων, ο Συντονιστής Π.Σ. Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Ναθαναήλ Ρήγας, ο Διοικητής Περ. Πυροσβεστικής Διοίκησης κ. Μακεδονίας  Αντιπύραρχος Εμμανουήλ Τσολάκης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Νικόλαος Κλιάκας, εκπρόσωποι Α.Δ.Ι.Σ.Π.Ο. και Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος, εκπρόσωπος του Πρύτανη του Α.Π.Θ., ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Συλλόγων, Φορέων και Οργανισμών, εκπρόσωποι στρατιωτικών Αρχών, Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος και πλήθος κόσμου.

Από την πλευρά της Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης.

Επίσης, έδωσαν το παρόν ο βοηθός Γ.Α.Δ.Θ., οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι Διευθυντές της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, Ανώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας Β. Ελλάδος, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Ελληνικής Αστυνομίας,  Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων Αποστράτων της Αστυνομίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ..

Με σκοπό να τιμήσουν τους πεσόντες αστυνομικούς κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, κατατέθεσαν στεφάνια η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, ο εκπρόσωπος του  Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, εκπρόσωπος του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Νέας Δημοκρατίας, ο Αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εκπρόσωπος του πολιτικού κόμματος της Ένωσης Κεντρώων, ο Αντιπρόεδρος του παραρτήματος της  Ένωσης  Αποστράτων  Αξιωματικών  Στρατού, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, ο Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης, ο Αντιπρόεδρος  της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, της Ένωσης  Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ν. Θεσ/νίκης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Ελληνικής Αστυνομίας-Πυροσβεστικού Σώματος Μακεδονίας- Θράκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Θεσ/νίκης της  Διεθνούς Ένωσης  Αστυνομικών, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Β. Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, ο Πρόεδρος της  Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button