Μπάσκετ

ΕΟΚ: Την Πέμπτη οι κληρώσεις εθνικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλων

Την Πέπμπτη 19 Αυγούστου στις 12:00 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι κληρώσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα και Κύπελλα μπάσκετ γυναικών-ανδρών, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.
Ώρα κληρώσεων στο ελληνικό μπάσκετ για τη σεζόν 2021-2022. Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ οι κληρώσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και για το Κύπελλο Αμδρών και Γυναικών.
Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει στο Κύπελλο ανδρών να βγει από πολύ νωρίς κάποιο ντέρμπι. Οι αγώνες θα αρχίσουν την πρώτη Σεπτεμβρίου και στις 22 του ίδιου μήνα θα γίνουν γνωστοί οι 4 των ημιτελικών, που θα λάβουν χώρα τον Φεβρουάριο, όπως και ο τελικός.

Στις πρώτες αγωνιστικές που θα γίνουν 1, 4, 8 και 11 Σεπτέμβρη θα παίξουν οι ομάδες της Α2, όποια ομάδα περάσει, θα αγωνιστεί στις 15 του μήνα με τις ομάδες των θέσεων 7-13 της περσινής μπάσκετ λιγκ, στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης.
Στη δεύτερη αγωνιστική (18 Σεπτεμβρίου) θα αναμετρηθούν τα δύο ζευγάρια που θα προκύψουν από την πρώτη. Όσες ομάδες προκριθούν μπουν στα προημιτελικά, όπως και η πρώτη εξάδα της περσινής Basket League, δηλαδή ο Παναθηναϊκός, το Λάυριο, η ΑΕΚ, ο Προμηθέας, ο ΠΑΟΚ και το Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακό μπαίνει στη διοργάνωση πριν τις ομάδες αυτές, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο κάποιου ντέρμπι νωρίς στο θεσμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η κλήρωση των Εθνικών Πρωταθλημάτων (Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/8) στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΚ, χωρίς την παρουσία του κόσμου.
Η κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/hellenicbf), ενώ θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button