Μπάσκετ

ΕΟΚ: Νόμιμα υποψήφιος στις εκλογές ο Φασούλας

Ο Παναγιώτης Φασούλας θα είναι νόμιμα υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ έπειτα από σχετική τροπολογία που αφορά τον επανακαθορισμό του πλαισίου που διέπει τους περιορισμούς συμμετοχών σε αθλητικά σωματεία και ενώσεις.  

Ο βετεράνος διεθνής σέντερ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ κι επειδή ακριβώς δεν θέλει να έχει κανένα κώλυμα, υπέβαλε την παραίτησή του από τα καθήκοντα του συμβούλου του Γιώργου Βασιλακόπουλου που κατείχε μέχρι πρότινος στην ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τον νόμο, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί έναν χρόνο πριν για να αποκτήσει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι όμως στο νομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης προστέθηκαν τροπολογίες που αφορούν τον επανακαθορισμό του πλαισίου που διέπει τα κωλύματα εγγραφής-περιορισμούς συμμετοχής σε αθλητικά σωματεία και ενώσεις».

Έτσι, λοιπόν προχώρησε η τροποποίηση του χρόνου που πρέπει κάποιος να έχει παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος σε αθλητική ομοσπονδία και αυτό γίνεται πλέον στους δύο μήνες. Επομένως, ο Φασούλας είναι πλέον καθ’ όλα νόμιμος στις εκλογές της ΕΟΚ που θα γίνουν το φθινόπωρο. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button