Διεθνή

Έξαλλος ο Μπαλοτέλι: «Ελάτε να δείτε από μόνοι σας αν προπονούμαι με την Μπρέσια» (pic)

Αρκετά είναι αυτά τα οποία έχουν γραφτεί για τον Μάριο Μπαλοτέλι και ο ίδιος φρόντισε να απαντήσει μέσω των social media, σε όλους όσους αμφισβητούν την αξία του.

τα… μαχαίρια φαίνεται πως βρίσκεται ο Μάριο Μπαλοτέλι με την Μπρέσια, με τον 29χρονο να κατηγορεί την ομάδα του ότι δεν του άφησε να κάνει τεστ για τον κορονοϊό, ενώ απαιτεί και ολόκληρο τον μισθό του Μαρτίου.

Κι όλα αυτά, μετά από την άρνηση των ανθρώπων του κλαμπ να επιτραπεί η είσοδος του ποδοσφαιριστή στο προπονητικό κέντρο έπειτα από ίωση που πέρασε.

Το μέλλον του, στον σύλλογο μοιάζει αβέβαιο, ωστόσο ο Μάριο Μπαλοτέλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να δώσει απαντήσεις σε όσα γράφονται γύρω από το όνομα του το τελευταίο διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις με την Μπρέσια.

Αρκετά. Με ρωτάτε αν πρόκειται να προπονηθώ ή όχι. Πάω για προπόνηση, ήμουν πάντα εκεί, παρακαλώ σταματήστε αυτές τις ερωτήσεις. Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε ελάτε να με δείτε μόνοι σας. Έχω διπλές προπονήσεις μέχρι την Κυριακή, το πρωί και το απόγευμα. Ελάτε και θα με δείτε», τόνισε ο έμπειρος Ιταλός φορ.

Λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε αργότερα μια φωτογραφία του εαυτού του, που φαίνεται ιδρωμένος μετά από μια προπόνηση στην ιστορία του Instagram, με τη φανέλα της Μπρέσια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button