Ποδόσφαιρο

“Εξαιρετικό το κλίμα, ομάδα με μεγάλη ποιότητα ο Άρης”

Στον Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” μίλησε ο Κωνσταντίνος, ο φίλαθλος του Άρη που ταξίδεψε χθες με την οικογένεια του από την Γερμανία στο Άρνεμ για να δει από κοντά τους παίχτες της ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στην επαφή που είχε με τους παίχτες των Κιτρίνων, στα συμπεράσματα του από το κλίμα που επικρατεί ενώ, εμφανώς συγκινημένος, απηύθυνε κάλεσμα προς τους φίλους του Άρη να γεμίζουν το Κλεάνθης Βικελίδης σε κάθε ευκαιρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την πρώτη του επαφή με τους παίχτες του Άρη:

Μετά από ένα χρόνο προετοιμασίας, ήταν μεγάλη χαρά για εμένα και για την οικογένεια μου. Τα παιδιά ήταν όλοι άψογοι και πάρα πολύ φιλικοί μαζί μας. Ενθουσιάστηκαν που μας είδαν εκεί και νομίζω δεν το περίμεναν. Παρόλο που δεν καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί τους, μας δέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα εντός και εκτός γηπέδου:

Παρακολουθήσαμε από κοντά την προπόνηση της ομάδας και είδαμε πως απαρτίζεται από παίχτες με μεγάλη ποιότητα. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που αυτά τα παιδιά είναι μαζί οπότε πιστεύω πως θα είναι ακόμη καλύτερα. Διέκρινα μια σοβαρότητα που ξεκινάει από τον προπονητή και διαχέει ολόκληρη την ομάδα. Μετά το τέλος της προπόνησης, το κλίμα μεταξύ των παιχτών είναι εξαιρετικό και μοιάζει με αυτό μιας παιδικής χαράς.

Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Άρη αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να υπάρχει σε άλλη ομάδα.

Για τον Ιντέγε:

Μου άρεσε ότι είναι ένας πολύ σιωπηλός χαρακτήρας. Είδα το γκολ που έβαλε στην προπόνηση και μπορώ να πω πως δεν φοβάται να ριχθεί στη μάχη ακόμη και σε φιλικό προπόνησης. Στο γκολ φανταστείτε χτύπησε στο κεφάλι. Πιστεύω πως δεν θα ζοριστεί να κάνει την υπέρβαση.

Για τις προσδοκίες του για την ομάδα φέτος:

Περιμένω την κατάκτηση του Κυπέλλου και ελπίζω να είμαι στον τελικό.

Για την αγάπη του προς τον Άρη:

Για εμένα και την οικογένεια μου είναι τρόπος ζωής. Μπορώ να σου πω ότι σκεφτόμαστε περισσότερο τον Άρη από ό,τι τους γονείς μας. Στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ συζητάμε για τον Άρη. Ό,τι συζητήσεις κάνουμε, ό,τι φίλους έχουμε, όλα είναι γύρω από τον Άρη. Δεν υπάρχει μέρα που να μην αναφέρουμε την ομάδα.

Τέλος, συναισθηματικά φορτισμένος, κάλεσε τους φίλους του Άρη να γεμίζουν το γήπεδο:

Όταν παίζει ο Άρης, τουλάχιστον στο Χαριλάου, να πηγαίνετε. Θα έρθει η μέρα που δεν θα μπορείτε να πάτε και θα κλαίτε σαν και εμάς. Εγώ δεν έχω κλάψει για τους γονείς, για τους φίλους μου αλλά ο Άρης είναι άλλο πράγμα. Είναι ευλογία για τη ζωή. Δεν χρειάζεται κανένας προπονητής μεγάλος, κανένας παίχτης μεγάλος. Εμείς στην ιδέα πιστεύουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button