Ποδόσφαιρο

“Εξαιρετικός τερματοφύλακας ο Χουτεσιώτης, πρόσφερε πολλά στον Άρη ο Δεληζήσης”

Τι είπε ο Μάντζιος

Ο Ελληνας προπονητής είπε: “Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο μέρος. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές. Δεχτήκαμε πίεση και δεν αντέξαμε στο τέλος. Ομως τα παιδιά προσπάθησαν. Περιμέναμε πίεση από την ΑΕΚ. Καίγεται… Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν επιθετικοί. Δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε μετά το δεύτερο ματς. Η εικόνα μας δεν είχε καμιά σχέση με το προηγούμενο ματς.

Για τα προβλήματα των παικτών του Άρη: “Είχε ένα πρόβλημα ο Βερστράτε, ενώ και ο Νταρίντα ζήτησε αλλαγή. Δεν θεωρώ πως έχουν κάποιο πρόβλημα για την Τετάρτη”.

Για την αλλαγή στην εικόνα του Άρη όταν βγήκε εκτός ο Βερστράτε: “Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ίδια ένταση. Οταν μια ομάδα πάει καλά και βγαίνει ένας παίκτης, τότε αυτό παίζει ρόλο”.

Για τον Χουτεσιώτη: “Προέκυψε η ίωση του Κουέστα, είχε τάση για εμετό. Ο Λευτέρη είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, δουλεύει πολύ”.

Για τον Δεληζήση που πήρε χρόνο: “Το είχαμε συμφωνήσει. Αυτό ήθελε ο Γιώργος. Είναι ένα παιδί που πρόσφερε πολλά στην ομάδα. Ηταν χρόνια αρχηγός. Ηταν ένα ευχαριστώ της ομάδας στον Γιώργο αλλά και του Γιώργου στην ομάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button