Ποδόσφαιρο

“Εξαιρετικός επιθετικά ο Ιμπάνιες, τα δίνει όλα στο γήπεδο”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο Ίβιτσα Μέντο, γνωστός ρεπόρτερ της Κροατίας που γνωρίζει πολύ καλά τον Λουίς Ιμπάνιες από τα χρόνια που έπαιζε με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τα πρώτα βήματα του Ιμπάνιες στην Κροατία: “Ήρθε στα είκοσι του χρόνια από την Μπόκα Τζούνιορς στο Ζάγκρεμπ. Όταν έπαιζε, έδινε όλη του την καρδιά και τον λάτρευαν οι οπαδοί. Αρχικά έπαιζε αριστερό εξτρέμ και αριστερός μέσος. Έμαθε να παίζει αμυντικά, είναι πολύ καλός τεχνίτης.”

Για τις ικανότητες του επιθετικά: “Είναι ένα μπακ το οποίο έχει πολύ καλή πάσα, πολύ καλή σέντρα, αλλά ταυτόχρονα είναι και καλός σουτέρ καθώς μπορεί να σουτάρει από τα 30 ακόμη και από τα 40 μέτρα. Μπορεί να βρει τον συμπαίκτη του, να δώσει μια ασίστ, μια τελική πάσα στην άμυνα. Τέλος είναι πολύ καλός εκτελεστής φάουλ με το αριστερό. Θα δώσει ταχύτητα και ρυθμό στην ομάδα.”

Για το αν αντέχει την πίεση: “Υπήρχαν κάποια προβλήματα στην αρχή αλλά στην συνέχεια προσπάθησε, τα αντιμετώπισε και έγινε από τους πιο αγαπητούς των οπαδών.”

Για το αν είναι προσαρμοστικός: “Ακόμη και όταν έκανε στα 20 του το υπερατλαντικό ταξίδι, χρειάστηκαν μόνο δύο εβδομάδες για να προσαρμοστεί και ειδικά στην Ελλάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα μιας μοιάζει πολύ με την Αργεντινή. Είναι ένας πολύ φιλικός άνθρωπος.”

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Άρη και τον κόσμο της ομάδας: “Θεωρώ πως ο Ιμπάνιες θα είναι ένας καλός παίκτης για την Super League. Γνωρίζω για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης-ΠΑΟΚ αλλά και για τους οπαδούς του Άρη, πιστεύω πως είναι ίσως οι καλύτεροι της Ευρώπης.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button