Ποδόσφαιρο

Εξέφρασαν στους παίκτες τα παράπονά τους Χαριστέας και Ένινγκ

Τη δυσαρέσκειά τους για το ισόπαλο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη εξέφρασαν σήμερα στην προπόνηση Άγγελος Χαριστέας και Μίχαελ Ένινγκ στους παίκτες του Άρη.

Αναλυτικά όσα τους είπαν:

Ένινγκ: «Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ, καθώς και το γεγονός ότι είχαμε σωστή νοοτροπία μετά την ισοφάριση και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας αν ήμασταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί. Δεν μου άρεσε όμως ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς πριν από το γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Είμαι τρεις εβδομάδες εδώ, θέλω να περάσει και ο αγώνας της Κυριακής με το καλό και στη διακοπή θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα έχω και εγώ μια ασφαλέστερη εικόνα για την ομάδα»

Ενώ ο Χαριστέας είπε:

«Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας πάλι στη νέα Σμύρνη και πικράναμε τον κόσμο. Αυτό είμαι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε. Τώρα, άμεσα. Πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα και την Κυριακή με την Τρίπολη να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button