ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Εντυπωσιακή η Σίτι, έριξε πέντε γκολ στη Νόριτς

Πεντάμορφη παρουσιάστηκε απέναντι στη Νόριτς η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0, αποτέλεσμα που της έδωσε την πρώτη νίκη της στη φετινή Premier League.

Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και ευτύχησε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Κρουλ στο 7’. Στο 22’, ο Γκρίλις έγραψε το 2-0 με το… καλάμι, ενώ οι «πολίτες» έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους με 3 γκολ στο τελευταίο ημίωρο (64’ Λαπόρτ, 71’ Στέρλινγκ, 84’ Μαχρέζ).

Σε άλλο ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Λιντς έμεινε στο 2-2 με την Έβερτον, παρότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο 30’ με πέναλτι του Κάλβερτι-Λιούιν, το οποίο δόθηκε έπειτα από χρήση του VAR. Τα «παγώνια» απάντησαν άμεσα με τον Κλιχ να σκοράρει από κοντά στο 41’ μετά από ασίστ του Μπάμφορντ. Τα «ζαχαρωτά» ανέκτησαν το προβάδισμά τους στο 50’ με διαγώνιο σουτ του Ντεμαράι Γκρέι μέσα από την περιοχή. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Μπιέλσα αντέδρασε εκ νέου και ανταπέδωσε στο 72’ με καταπληκτικό σουτ του Ραφίνια. Το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι τέλους, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Τους πρώτους τρεις βαθμούς πήρε η Άστον Βίλα που κέρδισε 2-0 της Νιούκαστλ. Η ομάδα του Σμιθ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+3’) με καταπληκτικό ψαλιδάκι του Ινγκς, ενώ σφράγισε την επικράτησή της με πέναλτι του Ελ Γκάζι στο 62’.

Στη αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Μπρέντφορντ, οι δύο ομάδες «ταλαιπώρησαν» το ποδόσφαιρο και μοιραία κόλλησαν στο 0-0.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button