Ποδόσφαιρο

Ενκουλού: Η Μαν. Γιουνάιτεντ τον “τσέκαρε” 3 φορές σε 7 χρόνια

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Καμερουνέζο Νικολάς Ενκουλού και το yellowradio.gr σας πηγαίνει μερικά χρόνια, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέταζε την υπόθεσή του.

Το 2021 και συγκεκριμένα πριν την έναρξη της περυσινής καλοκαιρινής περιόδου, οι “Κόκκινοι Διάβολοι” εξέταζαν την υπόθεση του Νικολάς Ενκουλού, τον οποίο είχαν δει από τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν παρευρεθεί σε αγώνα του 32χρονου κεντρικού αμυντικού, όταν ο ίδιος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Τορίνο.

Παράλληλα, όπως ανέφεραν τότε τα Μέσα από το Νησί, ο Ενκουλού βρισκόταν και στη μεταγραφική λίστα του Μαρσέλο Μπιέλσα, όταν ο ίδιος ήταν προπονητής της Λιντς.

Η περίπτωση του Ενκουλού βέβαια, ήταν γνώριμη στην ομάδα του Μάντσεστερ, μιας και ο ποδοσφαιριστής είχε εξεταστεί ήδη άλλες 2 φορές τα προηγούμενα χρόνια, μια φορά το 2014, όντας ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ και μετέπειτα ως ποδοσφαιριστής της Τορίνο, με την αγγλική ομάδα να μην προχωρά ποτέ στην απόκτησή του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button