Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρει τον Άρη ο 23χρονος φορ, Μπράιτ Εντομβόνι!

Η αναζήτηση παικτών δεν επικεντρώνεται μόνο στην Ισπανία ή την Λατινική Αμερική, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” έχουν απλώσει τις κεραίες τους και σε άλλες αγορές.

Εκτός από το ενδιαφέρον και τις επαφές του Πάκο Ερέρα με υποψήφιους φορ από την πατρίδα του, στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, έχει προστεθεί ένα ακόμα όνομα. Αυτό του 23χρονου Νιγηριανού σέντερ φορ, Μπράιτ Εντομβόνι!

Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε στη Ρίζεσπορ στην οποία και ανήκει, έχοντας μόλις έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα στο πρώτο μισό, με ένα γκολ στο Κύπελλο. Τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην πρώην του ομάδα, την Αυστριακή Στουρμ Γκρατς, βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές σε 11 συμμετοχές.

Ο Μπράιτ Εντομβόνι ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Βέστερλο στο Βέλγιο, μεταπήδησε στην Αυστρία, όπου «έφτιαξε» ποδοσφαιρικά το όνομά του, στην Στούρμ Γκρατς. Σε 73 ματς με τον εν λόγω σύλλογο σε δύο σεζόν, σκόραρε 17 φορές και είχε 10 ασίστ, πείθοντας την Ρίζεσπορ να ξοδέψει τον Ιανουάριο του 2017 περίπου 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό φορ, ο οποίος δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος από τον τουρκικό σύλλογο, που προβιβάστηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Δεδομένα πρόκειται για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή αξιόλογη, πιθανότατα με υψηλές οικονομικές αποδοχές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button