Ποδόσφαιρο

Ενδεκάδα με επιστροφές αλλά και εκπλήξεις

Η βασική ενδεκάδα του Μίχαελ Ένινγκ θα διαφέρει λίγο ή πολύ σε σχέση με αυτή στο Περιστέρι καθώς τα πρόσωπα και οι θέσεις τους αναμένεται να αλλάξουν.

Αρχικά, κάτω από τα δοκάρια του Άρη στο Ηράκλειο ενδέχεται να είναι ο Χούλιαν Κουέστα, με τον Ισπανό να είναι έτοιμος σωματικά να αγωνιστεί.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι το μόνο που δεν θα αλλάξει σίγουρα, καθώς Βέλεθ και Ροζ θα είναι βασικοί, διατηρώντας τον «κορμό» της ανασταλτικής γραμμής.

Αριστερά στην άμυνα δεν αποκλείεται να παίξει ο Μενέντεθ ως βασικός, με τον Ισπανό να θεωρείται πιο «ασφαλής» επιλογή μετά τον τραυματισμό του Κόρχουτ. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ένας εκ των Σούντγκρεν και Σόουζα.

Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Ματίγια και Σάσα, εκτός και αν ο Βραζιλιάνος παίξει ως αριστερό μπακ, αντί του Μενέντεθ. Αν γίνει αυτό, τότε ο Μπα θα είναι ο παρτενέρ του Ματίγια.

Μία ακόμα σίγουρη επιλογή είναι αυτή του Φετφατζίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης και στην άλλη πλευρά ο Γκάμα.

Μερικά σημαντικά ερωτηματικά είναι ακόμα στη θέση του «10» και στην κορυφή της επίθεσης. Πίσω από τον προωθημένο Ιντέγε θα είναι ο Ντιγκινί ή ο Λάρσον, κάτι που δεν είναι γνωστό ακόμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button