Ποδόσφαιρο

Εμετικός Κούγιας: Ξεφτιλίζεται μιλώντας για διαιτησία και αφήνοντας υπονοούμενα!

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται και μετά την λήξη του αγώνα, δεν του έφτανε το.. τετ-α-τετ με τον Καραντώνη, δεν του έφτανε η αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο, ο Αλέξης Κούγιας ήθελε και ανακοίνωση!

Ντροπή και μόνο ντροπή προκαλούν τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της ΑΕΛ στην ανακοίνωση του που μιλά για την διαιτησία στο σημερινό ματς ενώ ταυτόχρονα αφήνει υπονοούμενα και για τους παίκτες.

Διαβάστε εδώ:

Δεν ήθελα να μιλήσω με ονοματεπώνυμα και να δημοσιοποιήσω γιατί εξέφρασα την ανησυχία μου, όταν άκουσα ότι διαιτητής του αγώνα μας με τον Άρη θα είναι ο Καραντώνης και στο VAR ο Κοτσάνης, αλλά, μετά από αυτά που ζήσαμε σήμερα στο Αλκαζάρ, είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.

Ζητάω από τον Θόδωρο Καρυπίδη να βγει δημόσια και να πει τι μου είπε στο βενζινάδικο στη BP στην Βουλιαγμένη, που βάζουμε βενζίνη και πλένουμε τα αυτοκίνητα μας, για τη σχέση του και σε προσωπικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό με τον Καραντώνη.

Τον προκαλώ να βγει και να το πει σαν άντρας που φοράει παντελόνια.

Τον προκαλώ επίσης να βγει και να πει δημοσίως τι μου είπε στο τηλέφωνο που με πήρε αμέσως μετά από τη δημόσια τοποθέτηση μου, για να με καθησυχάσει και να με διαβεβαιώσει ότι ο Καραντώνης θα παίξει 50-50.

Ζητάω τώρα από τον Καραντώνη να βγει και να πει δημοσίως τι σχέση έχει με τον Καρυπίδη.

Ρωτάω τον Καραντώνη και τον βοηθό του τον Στεφανή που είναι στα 10 μέτρα, αν δεν είναι πέναλτι του Πλατέλλα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, είναι φάουλ έξω από την περιοχή;

Γιατί ο ένας δεν το σφυρίζει και ο άλλος δεν το υποδεικνύει;

Ρωτάω τον Καραντώνη και τον Στεφανή τον βοηθό του, πριν από το κόρνερ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ, πόσες φορές με το χέρι πήρε την μπάλα ο παίκτης του Άρη;

Πως είναι δυνατόν να το δει όλο το γήπεδο από απόσταση 100 μέτρων και να μην το βλέπει ο Καραντώνης στα 10 μέτρα και ο Στεφανής στα 20 μέτρα;

Μήπως ανησύχησαν ότι θα ισοφαρίσουμε, γιατί στις αμέσως προηγούμενες 2 φάσεις ο Σιαμπάνης, που έκανε περιπάτους στην περιοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, απέκρουσε εκπληκτικά το τετ α τετ με τον Ντουρμισάι και το σουτ του Στελιάνο;

Ρωτάω τον Καραντώνη, αυτόν τον εντιμότατο διαιτητή, γιατί για τις ίδιες φάσεις έδινε κίτρινες κάρτες στους παίκτες μας, ενώ δεν έδινε καθόλου κάρτες για τις ίδιες φάσεις και τα ίδια φάουλ στους παίκτες του Άρη;

Ρωτάω τον εντιμότατο Καραντώνη και Μαλούτα, γιατί απέβαλαν εμένα και τον συνεργάτη μας Λαζάρου από τον πάγκο και δεν απέβαλαν από το πρώτο ημίχρονο τον προκλητικό τον χοντρούλη τον Νιαρχάκο, τον γνωστό σε εμένα από τον Εθνικό Αστέρα της Καισαριανής, τότε που το κάθε παιχνίδι ήταν στημένο, αλλά και αυτό το μπραβάκι που έβριζε χυδαία μπροστά στα μάτια του Μαλούτα;

Ρε Καραντώνη, μετά τα όσα μου έχει πει για την προσωπική σας σχέση ο Καρυπίδης, έπρεπε μόνος σου να δηλώνεις ότι δεν πρέπει να σε βάζουν σε παιχνίδια του Άρη.

Έτσι κάνουν οι έντιμοι άνθρωποι.

Όσον αφορά γενικότερα το συνεργείο θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι μπορεί σήμερα να χαμογελούν, αλλά τόσο εγώ προσωπικά όσο και η ομάδα μου είμαστε άτρωτοι.

Δυστυχώς σήμερα παίζαμε με μισή ομάδα και είναι αδύνατον να αναπληρώνεις παίκτες σαν τον Μιλοσάβλιεβιτς, τον Μιχαήλ, τον Νικολιά και τον προερχόμενο από covid και ελαφρύ τραυματισμό Πινακά.

Κάποιοι ξένοι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα σήμερα καλοπληρώθηκαν πριν τον αγώνα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες και οι οποίοι ήταν επιλογές του κ. Γρηγορίου την περίοδο του Ιανουαρίου, σήμερα φόρεσαν για τελευταία φορά τη δοξασμένη φανέλα της ΑΕΛ μας.

Ελπίζω ο κ. Κλάτενμπεργκ να είδε το παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button