Γενικά

Εμβολιάστηκε η Σακελλαροπούλου: «Το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αμέσως μετά φωτογραφήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου το οποίο της ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

Λίγο μετά τις 14:00 ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός τής Πρώτης Πολίτη της χώρας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσήλθε στον «Ευαγγελισμό», όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και αφού ακολουθήθηκε η διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολο εμβολιάσθηκε, ενώ παρέμεινε σε χώρο του νοσοκομείου και το αναγκαίο χρονικό διάστημα, για λόγους ασφαλείας.

Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τον εμβολιασμό της φωτογραφήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου το οποίο της ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

Σε δήλωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα φετινά Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη. Η ΕΕ απέδειξε ότι είναι μια κοινότητα αλληλεγγύης. Όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα έχουν τώρα να υλοποιήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού αλλά δίπλα στην αγωνία μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας».

Του εμβολιασμού της κ. Σακελλαροπούλου είχαν προηγηθεί οι εμβολιασμοί της νοσηλεύτριας Ευσταθίας Καμπισιούλη και του 88χρονου Μιχάλη Γιοβανίδη.

Πηγή: voria.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button