Απόψεις

Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν

Ώρα μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το τελεσίγραφο που έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA για την Ελλάδα Χέρμπερτ Χούμπελ. 

Ο Ιβάν Σαββίδης με την ένοπλη είσοδο του στο γήπεδο της Τούμπας κατάφερε να οδηγήσει σε τέλμα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήδη η διακοπή του πρωταθλήματος δημιουργεί τεράστια οικονομικά θέματα στις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super league, οι οποίες ζήτησαν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ο Χέρμπερτ Χούμπελ στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου, έστειλε αυστηρό μήνυμα πως η αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις δεν είναι πλέον πολύ μακριά. Επισήμανε μάλιστα πως αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις και τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τότε η χώρα μας θα πάρει κόκκινη κάρτα. Είναι σίγουρο πως το GREXIT θα έχει οδυνηρά αποτελέσματα, οδηγώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω.

Βέβαια η υπόθεση Σαββίδη δεν είναι πλέον αθλητική αλλά έγινε ένα μείζον πολιτικό θέμα. Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να συνεργαστεί στενά με την Παγκόσμια Ομοσπονδία προκειμένου να δώσουν τέλος στα φαινόμενα που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήδη τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης κλήθηκαν σε απολογία για τις εικόνες ντροπής που ζήσαμε το βράδυ της Κυριακής. Ανάμεσα στις κατηγορίες πρέπει να απολογηθούν και για άρθρο 19. Το θέμα είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι.

Δυστυχώς ο Ιβάν Σαββίδης αμαύρωσε διεθνώς όχι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την εικόνα της χώρας. Δεν είναι τυχαίο που ο διεθνής Τύπος προβαίνει σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τη χώρα μας.

Βέβαια στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Φανατίζοντας ακόμη περισσότερο τον κόσμο και οξύνοντας την κατάσταση.

Υ.Γ 1: “Εμείς ή κανείς” έλεγαν, αν δεν ξέρεις να χάνεις παίξε μόνος σου.

Υ.Γ 2: κύριε Νομάρχα ένας Πόντιος μιλάει και Ποντιακά. Το μόνο Ποντιακό που έχει ο κύριος που υπερασπίζεστε είναι πως κατάφερε να χάσει μόνος του.

Υ.Γ 3: Ο στρατάρχης Πάνος που είναι;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button