Ποδόσφαιρο

Εκτός τόπου και χρόνου ο Λουτσέσκου: “Στον Άρη ζουν μόνο για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ”

Τόνισε πως… έκανε ότι πέταξε αντικείμενο

To ότι με δηλώσεις του, προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, είναι… γνωστό. Χθες διέψευσε ότι πέταξε αντικείμενο στην εξέδρα ενώ υπάρχει σχετικό βίντεο ενώ την Δευτέρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για το ματς με τον Άρη, τονίζοντας πως στους “κίτρινους”… ζουν για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ, ξεχνώντας, φυσικά, ότι οι οπαδοί της ομάδας του κάνουν… επεισόδια όταν ο “Δικέφαλος” χάνει από τον Άρη, τα λαϊκά δικαστήρια που στήνονται έπειτα από ήττες από τους “κίτρινους”, ότι υπάρχουν “ντόπες” οπαδών πριν τα ντέρμπι με τον Άρη -όπως συνέβη και την Κυριακή- αλλά και τις ομιλίες Σαββίδη, πριν από τέτοια ματς.

Συγκεκριμένα, είπε στη Ρουμανία: “Οι αγώνες στην Ελλάδα είναι πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά. Εκεί στον Άρη ζουν μόνο για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 1-0 και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα, έφερε μεγάλη απογοήτευση στους οπαδούς.

Μετά άρχισαν να πετούν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα. Υπήρξε και μια δική μου αντίδραση, πήρα ένα ποτήρι και έκανα πως το πέταξα προς την κερκίδα, χωρίς όμως να το πετάξω ουσιαστικά. Το VAR ειδοποίησε ότι πέταξα κάτι και έτσι αποβλήθηκα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button