Γενικά

Εκτός βάθρου έπειτα από έξι χρόνια ο Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν κατάφερε να πιάσει τα συνηθισμένα του στάνταρ και με καλύτερο άλμα στα 8,14μ. κατέλαβε την πέμπτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κίνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ταξίδεψε στη χώρα της Ασίας, ενώ προηγουμένως είχε χάσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου λόγω ίωσης, αλλά δεν μπόρεσε να παρουσιάσει το συνηθισμένο καλό του αγωνιστικό πρόσωπο.

Μπορεί να πέτυχε την καλύτερή του επίδοση για φέτος (η προηγούμενη ήταν το 8,05 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα), αλλά αυτό δεν κατέστη αρκετό, για να ανέβει στο βάθρο.

Το χρυσό κατέκτησε ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι (8.30), το ασημένιο ο Τζαμαϊκανός Γουέιν Πίνοκ (8.29) και το χάλκινο ο Αυστραλός Λίαμ Άντκοκ (8.28).

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά το 2019 και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ντόχα, που ο 27χρονος μένει εκτός μεταλλίων, όταν είχε πάρει τη 10η θέση με άλμα στα 7,79μ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button