Ποδόσφαιρο

Εκμεταλλεύτηκε τον πολυθεσίτη Σάσα

Την δυνατότητα του Λούκας Σάσα να αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας εκμεταλλεύτηκε ο Γερμανός, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να δικαιώνει τις προσδοκίες.

Ο Άρης έχει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με τις θέσεις των ακραίων μπακ.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν ισάξιους αντικαταστάτες των βασικών ποδοσφαιριστών, με τους τεχνικούς της ομάδας να αφήνουν μάλιστα τους Μενέντεθ και Κωνσταντινίδη εκτός αποστολών.

Με αυτήν την λογική ο Άρης έπρεπε να βρει λύσεις μέσα από την ομάδα του, με τον Ένινγκ να “επιστρατεύει” τον Λούκας Σάσα όταν ο Κόρχουτ χρειάστηκε αλλαγή.

Ο Βραζιλιάνος έχει το πλεονέκτημα ότι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των ακραίων μπακ (περισσότερο από τα δεξιά) οπότε μπορεί να καλύπτει οποιοδήποτε κενό χρειαστεί.

Ο νέος κόουτς της ομάδας φάνηκε “διαβασμένος” και ο Σάσα δικαίωσε απόλυτα της προσδοκίες που είχε για αυτόν ο προπονητής του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button