Ποδόσφαιρο

Εκθέτει Σαββίδη και ΠΑΟΚ ο Σιμόπουλος – «Αυτοί ζήτησαν να καθυστερήσει το προεδρικό διάταγμα για την Τούμπα»

Πριν λίγες ημέρες, είχε κυκλοφορήσει στα Μέσα, πως ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση λόγω καθυστέρησης του προεδρικού διατάγματος για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας όμως, Στράτος Σιμόπουλος, παρενέβη σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης, διαψεύδοντας το ότι η καθυστέρηση είναι ευθύνη της κυβέρνησης, λέγοντας πως το ζήτησε η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Σέβομαι όσους πιστεύουν πως η κυβέρνηση βάζει εμπόδια για τη Νέα Τούμπα, αλλά έχω να τους πω ότι δεν είναι σωστά πληροφορημένοι.

Τι είπε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 16 Νοεμβρίου; Είπε να μην προχωρήσει το προεδρικό διάταγμα. Γιατί ήθελε να ενσωματωθούν οι τελευταίες δεσμεύσεις που έγιναν από τον δήμο και την περιφέρεια για τα έργα στην περίμετρο της Τούμπας. Και ήθελε πολύ σωστά να ενσωματωθούν στο διάταγμα που ήταν έτοιμο.

Η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να μην υπογραφεί τότε το προεδρικό διάταγμα και να ψηφιστεί εκ νέου εφόσον περάσουν οι διατάξεις που ζήτησε. Το νέο διάταγμα είναι στο συμβούλιο της επικρατείας. Απορώ για τη διαρροή, σύμφωνα με το περιεχόμενο της οποίας ο ΠΑΟΚ ενίσταται και μιλά για καθυστέρηση. Δείτε τη διαρροή στις 16 Νοεμβρίου 2021 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν υφίσταται θέμα της κυβέρνησης με τον ΠΑΟΚ.

Γνωρίζουν όλοι πως το διάταγμα προχωρά με τα νέα δεδομένα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και τώρα καθόμαστε και κυνηγάμε την ουρά μας; Το είχα πει στο παρελθόν. Να κοιτάξει κάποιος πόσος χρόνος πέρασε για το διάταγμα στον Παύλο Μελά; Θα κάνει εβδομάδες το προεδρικό διάταγμα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button