Μπάσκετ

Ειρωνικός ο μεγαλομέτοχος του Λαυρίου για τον Άρη

Με ειρωνική διάθεση απευθύνθηκε στον κόσμο του Άρη ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt, Γιάννης Ψαρράκης, ο οποίος ενδεχομένως δεν γνωρίζει την προσφορά του «Αυτοκράτορα» στο μπάσκετ.

«Αν αδυνατείτε να βρείτε το Λαύριο στο χάρτη τότε απλά σηκώστε τα μάτια σας ψηλά. Θα μας βρείτε 9 θέσεις πιο ψηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος» είπε ο Ψαρράκης μετά το κάλεσμα του Super 3.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

2 Σχόλια

  1. Ο κύριος Ψαρρακης απευθύνθηκε στους οπαδούς του ΑΡΗ που χλεύασαν με τα σχόλια τους στα σοσιαλ μίντια την ομάδα του Λαυρίου γραφοντας πιο είναι το Λαύριο και που υπάρχει αυτό κλπ και μόνο αυτούς,ξέρουμε πολύ καλά όλοι στο Λαύριο να.σεβομαστε τον αντίπαλο μας και ειδικά ομάδες σαν αυτή που έχουν προσφέρει τόσα στο Ελληνικό μπάσκετ,μην λέτε λοιπόν τα πράγματα όπως θέλετε και δημιουργείτε εντυπώσεις απλά λέγοντας ότι ο πρόεδρος του Λαυρίου δεν γνωρίζει και δεν σέβεστε την ομάδα…μην δημιουργειτε εχθρικό κλίμα για να βοηθήσετε την ομάδα σας,δεν το χρειάζεται!!!!

    1. Ο κύριος Ψαρράκης εάν θίχτηκε από τις αναρτήσεις των οπαδών μας θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτούς… Αναφέρθηκε μειωτικά στην ομάδα που τον ΕΜΑΘΕ μπάσκετ, που είναι αίτια της ύπαρξης της δικής του και της αμάδας του. Όσο και να προκληθείς το όνομα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ δεν έχεις το δικαίωμα να το πιάνεις στο στόμα σου… έτσι να τον πληροφορήσετε τον πρόεδρο… σήμερα δεν χρειάζεται ο ΑΡΗΣ τρικάκια για να κερδίσει το Λαύριο… Ο κύριος λοιπόν αγοράζω ΑΦΜ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να πουλάει εξυπνάδα. Στο Λαύριο αυτά… ελπίζω να γίναμε κατανοητοί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button