Ποδόσφαιρο

Εθνική Φινλανδίας: Με Πούκι και Λουντ η αποστολή για το ματς με την Ελλάδα

Ο τεχνικός της Εθνικής Φινλαδίας Μάρκου Κανέρβα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου. Στους εκλεκτούς είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ, καθώς και ο Τεέμου Πούκι.

Η Φινλανδία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 7 Σεπτεμβρίου αλλά και την Αγγλία στο Λονδίνο στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο τεχνικός Μάρκου Κανέρβα κάλεσε 26 παίκτες για αυτήν την αγωνιστική υποχρέωση του Nations League, τους οποίους ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου. Μέσα είναι ο Πούκι που έχει απασχολήσει σχεδόν όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες στο παρελθόν και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ. Αντίθετα, εκτός είναι ο δεξιός μπακ του Αστέρα Τρίπολης Νικολάι Άλχο, λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή της Φινλανδίας για το ματς με την Ελλάδα: Χραντέτσκι, Γιόρονεν, Σινίσαλο, Χόσκονεν, Ιβάνοφ, Τένο, Βαϊσάνεν, Νισκάνεν, Ολίλα, Ουρόνεν, Γκαλβέζ, Σταλ, Καϊρίνεν, Καμαρά, Πελτόλα, Σούλερ, Βάλτα, Νισίλα, Αντμαν, Χάκανς, Γιένσεν, Κάλμαν, Λουντ, Πούκι, Πογιανπάλο και Κεσκίνεν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button