Μπάσκετ

Εθνική Μπασκετ Ανδρών: Έχασε τέσσερις θέσεις και πλέον είναι 10η στην παγκόσμια κατάταξη της FIBA

Κατά τέσσερις θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIBA υποχώρησε η Εθνική Ανδρών και από την 6η όπου βρισκόταν τον Μάρτιο είναι πλέον στη 10η. Στην κορυφή είναι οι ΗΠΑ, άνοδος 12 θέσεων για τη Σλοβενία.

Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020 η Εθνική Ανδρών σε αντίθεση με Γαλλία, Ιταλία και Σλοβενία ήταν λογικό ότι θα χάσει στο ranking της FIBA κάποιες θέσεις και θα πέσει από την 6η θέση που είχε βρεθεί στις αρχές Μαρτίου.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία την Πέμπτη (12/8) ανακοίνωσε τη νέα κατάταξη με την Ελλάδα να υποχωρεί τέσσερις θέσεις και πλέον είναι στη 10η θέση με 633,3 βαθμούς.

Η πρώτη τριάδα παρέμεινε ίδια με την Αμερική στην κορυφή 765,2 βαθμούς, την Ισπανία στη δεύτερη θέση και την Αυστραλία στην τρίτη ενώ πλέον η Σλοβενία του Ντόντσιτς στην τέταρτη βρίσκεται η οποία λόγω της παρουσίας της στο προολυμπιακό και τους Ολυμπιακούς αγώνες ανέβηκε 12 θέσεις. Δύο θέσεις κέρδισε η Γαλλία και η Ιταλία ενώ αντίθετα υποχώρησαν η Σερβία, η Αργεντινή και η Λιθουανία.

  1. ΗΠΑ
  2. Ισπανία
  3. Αυστραλία
  4. Σλοβενία
  5. Γαλλία
  6. Σερβία
  7. Αργεντινή
  8. Ιταλία
  9. Λιθουανία
  10. Ελλάδα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button