Ποδόσφαιρο

Εθνική Γυναικών: Βαριά ήττα της Ελλάδας από τη Γερμανία – Αγωνίστηκε στο β’ημίχρονο η Κοκοβιάδου

Με βαριά ήττα από τη Γερμανία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (9ος όμιλος) η Εθνική Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 6-0 στο «Audi Sportpark» του Ίνγκολσταντ από το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης Γερμανία, που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και κατά συνέπεια την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. 

Αντίθετα, η ελληνική ομάδα είναι τέταρτη με 7 βαθμούς, κι ενώ για την ολοκλήρωση του γκρουπ απομένουν οι αγώνες Ιρλανδία-Γερμανία και Ουκρανία-Μαυροβούνιο Τα γκολ του γερμανικού συγκροτήματος σημείωσαν οι Χέγκερινγκ (17΄), Φρέιγκανγκ (21΄, 39΄, 45΄), Ντάλμαν (72΄) και Κρούμπιεγκελ (90+2΄).

Η παίκτρια του Άρη, Χριστίνα Κοκοβιάδου αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Φρομς, Μάιερ, Χέγκερινγκ (46΄ Όμπερντορφ), Λάτβεϊν, Ρίου, Μάγου (62΄ Κουπολάτη), Ντολμά, Μύριζαν, Κέμπριτζ (61΄ Κονιάκ), Φρέιγκανγκ (77΄ Σούλερ), Μπιουλ (46΄ Κρούμπιεγκελ).

ΕΛΛΑΔΑ: Γαβριηλίδου, Μίτκου, Σιδηρά (83΄ Σπυριδωνίδου), Νεφρού, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (46΄ Χατζηγιαννίδου), Μάρκου, Μωραΐτου (67΄ Χαμαλίδου), Βαρδαλή (67΄ Πούλιου), Γεωργάντζη (46΄ Κοκοβιάδου).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button