Ποδόσφαιρο

Εθελοντική ομάδα Άρης 1914. Η δύναμη του Άρη είναι ο λαός του και μόνο δεν τον αφήνει ποτέ

Ένα γκρουπ οπαδών του Άρη αποφάσισαν εθελοντικά να βοηθήσουν στην αναδιαμόρφωση του «Κλεάνθης Βικελίδης», μια αξιέπαινη προσπάθεια που αξίζει τον σεβασμό όλων των οπαδών του κόσμου.

Ο ιστορικός σύλλογος Άρης περνάει ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του. Η ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται μακριά από την πρώτη κατηγορία τέσσερα ολόκληρα χρόνια, το μπάσκετ βρίσκεται σε ένα οικονομικό μπλόκο αφού ο μεγαλομέτοχος του έχει ένα σημαντικό προσωπικό πρόβλημα, ο ερασιτέχνης καταρρέει μέρα με την μέρα.

Από την στιγμή που ιδρύθηκε ο Άρης εδώ και 103 χρόνια ο σύλλογος δεν έχει καταφέρει να βρει την γαλήνη και την ηρεμία που αξίζει. Μια ιστορία με πολλές χαρές αλλά και πολλές στεναχώριες. Σε όλη αυτήν την πορεία ο «Θεός του πολέμου» είχε πάντα έναν σύμμαχο, αυτός ήταν ο κόσμος του και ποτέ μα ποτέ δεν τον άφησε ούτε στιγμή μόνο του. Πάντα ήταν εκεί να βάζει την πλάτη του, να τον προστατεύει αλλά και να τον «σηκώνει» ψηλά εκεί δηλαδή που είναι η θέση του.

Έτσι και τώρα που ο Άρης περνάει αυτήν την δύσκολη καμπή της ιστορίας του ο κόσμος του στέκεται δίπλα του. Αυτός ο «Θεός» όμως έχει φυσικά και τον «ναό» του το οποίο είναι το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» που έχει πολλά προβλήματα τεχνικά και μη που ο κ. Καρυπίδης είχε ξεκαθαρίσει ότι την δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να τα επιδιορθώσει. Εκεί φυσικά ήρθε η ώρα του «κιτρινόμαυρου» λαού να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και εθελοντικά να αναδιαμορφώσει το γήπεδο το οποίο είναι και το δεύτερο του σπίτι.

Η ιδέα ξεκίνησε από κάποια γκρουπ της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας στα social media. Ένας είχε την ιδέα κα πολλοί συμφώνησαν και ακολούθησαν. Τα προβλήματα που έχει το γήπεδο είναι πολλά αλλά δεν τους πτοούν, αφού η αγάπη που έχουν για τον Άρη τους, «γκρεμίζει» το κάθε εμπόδιο που βρίσκουν μπροστά τους.

Εχθές είχαν και την πρώτη τους γενική συνάντηση στην αίθουσα Τύπου στα γραφεία της Π.Α.Ε, όπου κάλεσαν όλο τον κόσμο που θέλει να παρευρεθεί αλλά και τις διοικήσεις Π.Α.Ε, Κ.Α.Ε και Α.Σ ώστε να μπορέσουν να συζητήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες αλλά και να δρομολογήσουν τα επόμενα «βήματα» τους. Η συνάντηση είχε μεγάλη επιτυχία αφού και πολύ κόσμος έδωσε το παρόν του αλλά εξελίχθηκε και κάτω από πάθος, μεράκι με ένα κοινό σημείο την αγάπη όλων για τον σύλλογο. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο (Τουαλέτες, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά θέματα, πλέξι γκλάς, βαψίματα κ.α)

Μετά την συνάντηση δύο από τους εθελοντές φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Yellow Radio, στην εκπομπή «Πάμε Παράταση» και μίλησαν στον Τάσο Ντόντο για την προσπάθεια που ξεκίνησαν αλλά και κάλεσαν όσους Αρειανούς  μπορούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο να το κάνουν. Επίσης κάλεσαν και όλους τους οπαδούς του συλλόγου που είναι πιο «δυνατοί» οικονομικά να βοηθήσουν και αυτοί στην προσπάθεια που γίνεται για καλό του συλλόγου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button