Ποδόσφαιρο

Είπε “όχι” στην Μπάγερν ο Γκνάμπρι, ενδιαφέρον από Premier League

Η διοίκηση και οι φίλοι της Μπάγερν περίμεναν να ακούσουν θετικά νέα στην υπόθεση ανανέωσης του Σερτζ Γκνάμπρι. Ωστόσο, ο Γερμανός εξτρέμ μοιάζει όλο και πιο πιθανό πως θα αποχωρήσει από το Μόναχο και μάλιστα αυτό το καλοκαίρι, παρά τη γενναία προσφορά του κλαμπ για νέο πολυετές deal.

Όπως αναφέρει η «Bild», ο 26χρονος διεθνής απέρριψε την πρόταση που του έγινε για νέο συμβόλαιο ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως (!) και ο σύλλογος βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα χωρίς ιδιαίτερα ευνοϊκή επιλογή, καθώς «υποχρεώνεται» τρόπον τινά να τον πουλήσει στο θερινό παζάρι ώστε να μην το χάσει για μηδενικό αντίτιμο το καλοκαίρι του 2023 που λήγει το τρέχον του συμβόλαιο.

Όπως μεταδίδει το γερμανικό «Sky Sports», δεν αποκλείεται η πιθανότητα ανατροπής στην υπόθεση και συμφωνίας για Γκνάμπρι – Μπάγερν, ωστόσο, το επικρατέστερο σενάριο είναι οι Βαυαροί να βάλουν πωλητήριο στον Γερμανό, το οποίο εκτιμάται πως θα φτάσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή η είδηση ασφαλώς ηχεί ευχάριστα στα αυτιά των ιθυνόντων τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και των Λίβερπουλ-Άρσεναλ που ενδιαφέρονται επίσης για την περίπτωση του Γκνάμπρι, δίχως, ωστόσο, να έχουν καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση ως τώρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button