Μπάσκετ

«Είναι πιο δύσκολη η 8άδα στο Basketball Champions League, παρά στο EuroCup»

Μία… περίεργη δήλωση από τον πρόεδρο του Προμηθέα.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Συνέντευξη Τύπου στο Promitheas Park, με τον πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Χρήστο Μήλα και τον προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου, να μιλούν στον Τύπο και να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μεταξύ άλλων, έγινε ένας απολογισμός για όλα συνέβησαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τον πρόεδρο των Πατρινών, Παναγιώτη Μήλα να συγκρίνει το BCL με το Eurocup λέγοντας ότι η διοργάνωση της FIBA είναι δυσκολότερη από αυτή της Euroleague Basketball!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει ευχάριστη γεύση, καθώς παρουσιάσαμε στον κόσμο μας τρία νέα παιδιά, που πήραν την ευκαιρία και τους ανήκουν πολλά credits. Την προπέρσινη χρονιά είχαμε φτάσει στην 8άδα του EuroCup, όμως η γεύση όταν τελειώσαμε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Θεωρώ προσωπικά ότι είναι πιο δύσκολη η 8άδα στο Basketball Champions League, παρά στο EuroCup. Αυτό που πετύχαμε λίγοι το έχουν πετύχει και με συνέπεια στον ποιοτικό στόχο. Πιστεύω ότι είτε 3οι βγαίναμε, είτε 4οι, είτε 6οι η χρονιά θα ήταν εξαιρετική.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button