Ποδόσφαιρο

“Είμαστε πεινασμένοι για νίκες όλη τη χρονιά…”

Ο Μπράμπετς μίλησε για την νίκη επί του Ολυμπιακού και όχι μόνο

Συγκεκριμένα είπε:

“Παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Μας βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ. Ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε. Διαχειριστήκαμε το υπέρ μας σκορ και πήραμε τη νίκη” σημείωσε ο Τσέχος στόπερ για το αποψινό παιχνίδι”.

Για τα ψυχικά αποθέματα του Άρη: “Είναι κάτι που μας ζήτησε και ο νέος προπονητής μας, απ’ όταν ήρθε. Να παίζουμε με ψυχή και να δίνουμε τα πάντα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε. Η διακοπή λόγω Εθνικών, θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε. Όταν επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, ευελπιστώ να έχουμε καλύτερη εικόνα”.

Για το αν φετινό και περσινό ρόστερ: “Δε θα ήθελα να το συγκρίνω. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Είναι το 5ο παιχνίδι. Θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς, ανάλογα με το τι θα καταφέρουμε. Το ακούω από παντού αυτό, μπορούμε να ονειρευόμαστε όμως πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα. Δεν έχει σημασία το βιογραφικό και το τι γράφεται για την ομάδα. Μπορούμε να το κάνουμε αλλά όλα έρχονται μέσα στο γήπεδο”.

Για την συνέχεια: ““Κάθε νίκη ανοίγει την όρεξη και πρέπει να είμαστε πεινασμένοι για νίκες όλη τη χρονιά, πηγαίνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα έρθουν και οι ήττες και εκεί θα πρέπει να δείξουμε αντίδραση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button