Ποδόσφαιρο

“Είμαστε ευχαριστημένοι με την νίκη επί του Άρη”

Τι είπε ο  Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Αναλυτικά:

Για την εμφάνιση αυτή με τον Αρη και το 3-0 μετά την ήττα με την ΑΕΚ και το εάν τον ευχαριστεί το ματς αυτό: Ναι. Φυσικά και είμαστε ευχαριστημένοι διότι χάνοντας τα 2 πρώτα ματς στα Play Off και έχοντας τη διαφορά των οκτώ βαθμών μας κάνει να νιώθουμε πώς ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Με κάθε σεβασμό στις άλλες ομάδες θα χάσουν βαθμούς οπότε τίποτα δεν έχει κριθεί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Για την παρουσία του Γιόβετιτς στο ματς αυτό και το γιατί δεν είχε παίξει τόσο πριν: Οι παίκτες είναι εκεί. Διαλέγουμε τους καλύτερους. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Όταν οι νίκες είναι παραπάνω από τις ήττες είναι δύσκολες οι επιλογές. Το ότι κάποιοι δεν επιλέγονται δεν σημαίνει πώς δεν είναι εδώ.

Για το εάν θα δοκιμάσει ξανά το σχήμα με Γιόβετιτς πίσω από τον φορ και την αλλαγή του Ροντινέι: Ο Ροντινέι έχει δεχθεί πριν από περίπου μία εβδομάδα ένα χτύπημα στο γόνατο. Οπότε μπορούμε να του δώσουμε ένα… διάλλειμα το κάνουμε. Όσο για τον Γιόβετιτς είναι εκεί η θέση του και αποδίδει. Η θέση του πίσω από τον φορ. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε Ορτα που δίνει παιχνίδι και τον Γιόβετιτς που δίνει παιχνίδι στην επίθεση.

Για τα 2 παιχνίδια με τη Φενέρ πριν τη Λαμία: Ναι είναι αλήθεια. Όλη η ομάδα τα περιμένει τα ματς αυτά. Όλοι θέλουμε να έρθουν αυτά τα ματς. Έχουμε προσδοκίες και όνειρα. Ωστόσο εάν χάσουμε με τη Λαμία θα χειροτερέψουν τα πράγματα και θα αποσυντονιστούμε πριν τους αγώνες στην Ευρώπη. Θέλουμε και πρέπει να νικήσουμε τη Λαμία. Θα διαλέξουμε τους καλύτερους γιατί πρέπει να νικήσουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button