Απόψεις

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στον σύλλογο και όχι να πουλήσουμε εξυπνάδες και «Αρειανιλίκι»….

Αυτό το προνόμιο και προσόν το αφήνουμε στους μεγάλο-δημοσιογράφους της πόλης. Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση μαζί σας ακολουθώντας τον δρόμο του χλευασμού και της λοιδορίας όπως ΕΣΕΙΣ κάνετε μειώνοντας νεαρούς συναδέλφους σας (αν και θα μπορούσαμε).

Στις προκλήσεις θα απαντήσουμε με περιφρόνηση και αδιαφορία. Θα σας αγνοήσουμε γιατί απλά ο ρόλος μας είναι άλλος. Ο ΑΡΗΣ πιστεύουμε ότι βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας του. Ακόμη και από την πτώση πριν 3 χρόνια στην Γ’ εθνική…

Χρέος μας είναι να πολεμήσουμε με όλη μας την ψυχή στηρίζοντας με λύσσα κάθε προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας. Το YELLOW ΠΟΤΕ δεν αυτοδιαφημίστηκε ότι είναι το καλύτερο μέσο ενημέρωσης. Ποτέ δεν φιλοδοξήσαμε να γίνουμε ανταγωνιστές με άλλα ΜΜΕ. Οι ΝΕΟΙ δημοσιογράφοι του σταθμού μας δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα για να φτάσουμε στην τελική δικαίωση. Να δούμε δηλαδή τη ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ πάλι εκεί που ανήκει και αξίζει. Αυτή είναι καθημερινή σκέψη των στελεχών του Yellow και είμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Δεν είμαστε μαθημένοι να μπαίνουμε σε στείρες αντιπαραθέσει για το ποιος δημοσιογράφος είναι καλύτερος ποιο Site έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ποιο ραδιόφωνο έχει την μεγαλύτερη ακροαματικότητα …το Yellow έχει μια διαφορετική ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ. Πιστεύει στο ΔΙΚΙΟ στις ιδέες και στην αξιοπρέπεια. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!

Υ.Γ. Αφήστε τα νέα παιδιά που αγαπάνε το επάγγελμα του δημοσιογράφου να κάνουν την δική τους προσπάθεια. Και εσείς κάποτε ήσασταν «νεαροί». Είναι ανέντιμο και χτύπημα κάτω από την μέση o τρόπος που διαλέξατε…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button