Ποδόσφαιρο

Δύσκολη έξοδος στη Λάρισα για το σερί και την… ελπίδα τριάδας

Στη Λάρισα βρίσκεται από χθες (10/1) ο Άρης για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα και να κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο 2020, όπως και να συνεχίσει το αήττητο τριών αγώνων στο πρωτάθλημα.

Μόνο εύκολη αποστολή δεν θα έχει απόψε (19:30) ο Άρης στη Λάρισα, καθώς αντιμετωπίζει μία καλοστημένη και δουλεμένη ομάδα που διεκδικεί μία θέση στα πλέι οφ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους, μιας που σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράνε μόνο νίκες στο 2020.

Η ΑΕΛ βρίσκεται 10η αλλά έχει 22 βαθμούς, μόλις τρεις λιγότερους από τον τέταρτο Άρη και θέλει να «χτυπήσει» ακόμα και τη νίκη. Πάντως, ο Άρης με την κατάκτηση τριών βαθμών, βλέπει με ενδιαφέρον το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ της Κυριακής, καθώς σε πιθανή ήττα της «Ένωσης», η διαφορά τους μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μιας που δεν θέλει να χαλάσει την ομοιογένεια που έχει «χτίσει» με αυτήν την ενδεκάδα. Στα πλάνα του βέβαια είναι πλέον και ο Νικολά Ντιγκινί, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του, σε αντίθεση με τον Μάρτιν Τόνσο και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, που πιθανόν το μέλλον του στην ομάδα να είναι σύντομο.

Η αποστολή του Άρη στη Λάρισα:

Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον. Ντιγκινί, Γκάμα, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Ιντέγε, Αμπού Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button