Μπάσκετ

Δύσκολες ώρες για τον Αυτοκράτορα

Δραματικές είναι οι ώρες στο μπασκετικό Άρη μετά την εντός έδρα ήττα από την Κύμη, που βύθισε την ομάδα στη βαθμολογία.

Απρόσμενη ήττα γνώρισε χθες ο Άρης από την Κύμη με σκορ 60-73. Μάλιστα η ομάδα της Εύβοιας διατηρούσε διψήφια διαφορά που άγγιζε και τους 20 πόντους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει σε άμυνα και επίθεση. Το άγχος και ο ανεκδιήγητος Δεσλής, ο οποίος σφύριζε συνέχεια κατά του Άρη επέφεραν την ήττα.

Ο κόσμος από την πλευρά του έδωσε ηχηρή παρουσία στο Nick Galis, χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα. Τα πράγματα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν πολύ άσχημα για τον Άρη.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ξέσπασε μετά το παιχνίδι, γιατί δεν αντέχει να ακούει άλλα κοπλιμέντα από αντιπάλους και προστάτευσε την ομάδα του μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Κύμη.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Είναι μια καλή μέρα για μας. Περιμέναμε ότι θα έχουμε και τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλές αιτίες. Αισθανόμαστε ήρεμοι, κάναμε αυτή τη προσπάθεια με τον τρόπο που επιλέξαμε και πήραμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά είναι καλοδεχούμενο γιατί θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι.

Αυτά που ακούω για κοπλιμέντα κουράστηκα να τα ακούω… Και να σου λένε Άρης είσαι… Κουράστηκα! Εγώ θα πω αυτό. Υπάρχει ένας σύλλογος που κάνει μια προσπάθεια και υπάρχει και ένας στόχος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όλοι προσπαθούν όλοι καθημερινά. Ο Άρης δεν θέλει κοπλιμέντα. Θέλει δύναμη, ενέργεια και βοήθεια από τον θεό.

Πλέον ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κάνει το απόλυτο των νικών ώστε να αποφύγει το απεχθέστατο σενάριο του υποβιβασμού.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button