Δύο γκολ για τον Νταρίντα στην επάνοδο του μετά τον τραυματισμό
Ο πρώην παίκτης του Άρη σκόραρε δύο φορές στην ήττα της ομάδας του, Χράντετς Κράλοβε, με 4-3 για το πρωτάθλημα Τσεχίας.
Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο κεφάλι στην προηγούμενη αναμέτρηση της ομάδας του για τον εγχώριο θεσμό του κυπέλλου.
Ο Τσέχος συνδύασε την επιστροφή του με την επίτευξη δύο γκολ, χωρίς όμως να είναι αρκετά για να σώσουν τη Χράντετς Κράλοβε από την ήττα με 4-3 από την Κάρβινα.
Αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 στο 54′ με πλασέ από την «καρδιά» της περιοχής, ενώ στο 89′ μείωσε σε 4-3 παίρνοντας το «ριμπάουντ» από διώξιμο αμυντικού, με την ομάδα του να γνωρίζει τελικά την ήττα και να υποχωρεί στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.
Ο Νταρίντα είναι πια ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και τέταρτος σε ολόκληρο το τσέχικο πρωτάθλημα με 6 γκολ, παρότι αγωνίζεται ως μέσος.
Μάλιστα παρουσιάζει ενδιαφέρον πως σε γνωστή ιστοσελίδα αξιολόγησης παικτών ο Βλάντιμιρ Νταρίντα εμφανίζεται ως ο κορυφαίος παίκτης του τσέχικου πρωταθλήματος μέχρι στιγμής βάσει βαθμολογίας!




