Γενικά

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία από τον δήμο Θεσσαλονίκης – Πως θα δηλώσετε συμμετοχή για τα παιδιά σας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, υλοποιεί πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας στο Πνευματικό Κοινωνικό Κέντρο «Πορτοκαλιάν», για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης, για 10η συνεχή χρονιά.

Στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «Πορτοκαλιάν», παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία, στα μαθήματα όλων των βαθμίδων και κοινωνική ευρύτερα υποστήριξη σε παιδιά, τα οποία ανήκουν σε μειονεκτούσες ομάδες πληθυσμού.

Η ενισχυτική διδασκαλία στηρίζεται κυρίως στην προσφορά εθελοντικής εργασίας από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες της πόλης και από εκπαιδευτικούς εν ενεργεία ή σε συνταξιοδότηση.

Πέραν τούτου, μέσα από αυτή την δράση προάγονται οι αρχές του εθελοντισμού  και  προτρέπονται οι νέοι άνθρωποι στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, μέσω της κοινωνικής εργασίας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών  μπορούν να κατατίθενται από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, τις εργάσιμες ημέρες από τις 14:00 έως τις 21:00 στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «Πορτοκαλιάν» του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Σπάρτης 6Α.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 848734 (ώρες 14:00 έως 21:00) και 2310 509013 (ώρες 7:00 έως 15:00).

Πηγή:press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button