Ποδόσφαιρο

Δωρίζει 22.000 ιατρικές μάσκες η εταιρεία που ηγείται η Ειρήνη Καρυπίδη

Tο Hellenic Trade Council (HETCO), εταιρεία που ηγείται η αδερφή του Θόδωρου Καρυπίδη, Ειρήνη, εξασφάλισε και συντόνισε τη διάθεση 22.000 προστατευτικών μασκών στο Δήμο Αθηναίων και άλλους ελληνικούς φορείς με την ευγενική χορηγία της Bank of China (BoC).

Όπως αναφέρει το cnn.gr, o μεγαλύτερος χρηματοπιστωτικός όμιλος της Κίνας μέσω της Bank of China Luxembourg και σε συνεργασία με το Hellenic Trade Council (HETCO) δώρισε 10.000 ιατρικές μάσκες υψηλής προστασίας στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων για τις ανάγκες προστασίας των υπαλλήλων τους.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Bank of China (BoC), κ. Liu Liange, και την Πρόεδρο της Bank of China Luxembourg, κα Zhou Lihong για τη σημαντική συνεισφορά τους στην προσπάθεια της Ελλάδας να αντιμετωπίσει την επιδημία του COVID-19. Επιπλέον, τόνισε ότι ο Δήμος Αθηναίων είναι αποφασισμένος να προστατέψει τους πολίτες της Αθήνας ενισχύοντας τις υπηρεσίες υγείας του Δήμου και τα Δημοτικά Ιατρεία.

Επιπλέον, 12.000 προστατευτικές μάσκες έχουν διατεθεί μέσω του Hellenic Trade Council (HETCO) στο Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και σε μικρότερους δημόσιους οργανισμούς και κυβερνητικούς φορείς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button