Ποδόσφαιρο

Δυσκολεύει του Μπρούρσον, τι ισχύει για Αρίμπας και Λέμος

Στην τελική ευθεία για να κλείσει όλες τις θέσεις βρίσκεται ο Άρης, καθώς με την άφιξη του Καμαρά αλλά και του Γκιτάν, απομένει μόνο το θέμα του στόπερ.

Μπρούρσον

Η Μάλμε βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μπρούρσον να βρίσκεται εκτός αποστολής στο τελευταίο ματς της σουηδικής ομάδας.

Ο Άρης έκανε μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις αυτή την μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να δώσει και ένα σεβαστό ποσό στην Ρεν για την απόκτηση του Γκιτάν.

Παρόλα αυτά, το συμβόλαιο του Μπρούρσον, λήγει τον Δεκέμβριο του 2021 με την Μάλμε και αυτός ήταν και ένας λόγος όπου ο Άρης κινήθηκε για την απόκτηση του Σουηδού με μεταγραφή, θεωρώντας πως θα μπορούσε να τον πάρει με λιγότερα χρήματα από την πραγματική αξία του παίκτη.

Η σουηδική ομάδα όμως, αξιώνει ένα ποσό αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα του παίκτη, βάση του συμβολαίου του, με τις πληροφορίες να λένε για 600.000 ευρώ.

Ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ένα τέτοιο ποσό για έναν παίκτη όπου η Μάλμε θα αναγκαστεί είτε να ανανεώσει, είτε να αφήσει ελεύθερο σε 4 μήνες.

Λέμος και Αρίμπας

Εδώ επανέρχονται οι 2 κεντρικοί αμυντικοί που απασχόλησαν ξανά τον Άρη μέσα στο καλοκαίρι, οι Αρίμπας και Λέμος.

Ο Αρίμπας καταλαβαίνοντας το λάθος από τους εκπροσώπους του, έκανε ολική στροφή, ρίχνοντας μάλιστα κατά πολύ και τις οικονομικές του απαιτήσεις για να έρθει στον Άρη.

Αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται και στο ότι η Οβιέδο βρήκε τον αντικαταστάτη του, θεωρώντας πως θα έκλεινε στον Άρη, αλλά και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, η οποία θα ξεκινήσει τα “ψαλίδια” στα μεγάλα συμβόλαια, με ένα εξ αυτών να είναι και του Αρίμπας.

Για τον Λέμος από την άλλη, τα τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως άνοιξε νέος δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Άρη και της Φενέρ για την απόκτηση του Ουρουγουανού.

Η τουρκική ομάδα, ήταν η μόνη χαμένη στην πολιτική που κράτησε στην υπόθεση Λέμος (η οποία έφτασε να θεωρείται κλεισμένη μέχρι τελευταίας στιγμής από την ΠΑΕ), καθώς είναι ένας παίκτης όπου η Φενερμπαχτσέ έχει σε μαύρη λίστα αλλά δεν τον παραχώρησε και πουθενά.

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο και στις 3 υποθέσεις πλέον και αυτός θα είναι που θα καθορίσει την εξέλιξη των υποθέσεων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button