Ποδόσφαιρο

Δυο λέξεις, χιλιάδες συναισθήματα

“Χρόνια πολλά Αρειανάρα μου”, ήταν η ευχή του Ούγκο Σόουζα για τα 104α γενέθλια του Άρη. Χιλιάδες συναισθήματα κρύβονται πίσω από αυτές τις δύο λέξεις, κάνοντας όλα τα ειδησεογραφικά μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Άρη να αναρτήσουν την ευχή.

Ο Ούγκο Σόουζα γεννήθηκε στη Σάντα Μαρινία της Πορτογαλίας το 1992, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες της Ιμορτάλ ΝΚ και από εκεί μεταπήδησε στην Πόρτο, όπου υπέγραψε και το πρώτο του συμβόλαιο. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Ρουμανία, στην Κύπρο, στην Πορτογαλία αλλά και στο Βέλγιο. Όπως είναι φυσικό δεν γεννήθηκε οπαδός του Άρη, ούτε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Κλεάνθης Βικελλίδης.

Ο Σόουζα γνώρισε τον Άρη σχεδόν 14 μήνες πριν. Ήταν 13 Ιανουαρίου του 2017, όταν ο Ούγκο Σόουζα έρχονταν στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Σε αυτούς τους μήνες ο Πορτογάλος αμυντικός δέθηκε με τον Άρη αλλά και με τον κόσμο της ομάδος. Έτσι στα χθεσινά γενέθλια του συλλόγου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instragram: “Χρόνια πολλά Αρειανάρα μου”. Μια ευχή που κρύβει χιλιάδες συναισθήματα.

Ο Άρης είναι πλέον για τον Σούζα “Αρειανάρα”, όπως και για τους χιλιάδες οπαδούς αυτού του συλλόγου. Μάλιστα προσθέτει και την κτητική αντωνυμία “μου”, αφού ο Άρης είναι πλέον κομμάτι της ψυχής του. Η ιδέα του Άρη ρίζωσε στην ψυχή του 25χρονού αμυντικού. Γεγονός που φαίνεται τόσο από την αγωνιστική του παρουσία στο γήπεδο όσο και από την επαφή του με τον κόσμο.

Τέλος στην ευχή του πρόσθεσε ότι μετράμε αντίστροφα, φράση που δείχνει τον πόθο του να αγωνιστεί με τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία. Βέβαια τα δεδομένα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι ευμετάβλητα, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο Πορτογάλος αμυντικός θα περάσει και τα επόμενα ποδοσφαιρικά του χρόνια στον Άρη. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως η ιδέα του Άρη ρίζωσε στην ψυχή και στην καρδιά του.

Δείτε την ανάρτηση του Σόουζα:

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button