ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Δράση» για την Αστάνα, παίζει με την Ατιράου

Η ομάδα από το Καζακστάν παίζει σήμερα το προτελευταίο της ματς, πριν την αναμέτρηση με την ΠΑΕ Άρης, με την έβδομη στην κατάταξη για το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο μελλοντικός αντίπαλος των “κιτρινόμαυρων”, θα αναμετρηθεί με την Ατιράου που δεν βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος και έτσι ο ζυγός γέρνει προς το μέρος της.

Η Αστάνα βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της, με 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 0 ήττες, από τα συνολικά 15 παιχνίδια που έχει συμμετάσχει. Ο αντίποδας της, η Ατιράου, που βρίσκεται στην έβδομη θέση του ίδιου πρωταθλήματος και με την θέση του μειονεκτική, έχει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες στο ιστορικό της για τα τελευταία 15 παιχνίδια.

Επιπλέον, η Ατιράου κυνηγάει μια κρίσιμη νίκη, αν επιθυμεί να βρεθεί στην πρώτη τετράδα και άρα στις ευρωπαϊκές θέσεις της επόμενης χρονιάς. Αν, από την άλλη μεριά, χάσει, και η Ταράζ, που είναι η όγδοη στο πρωτάθλημα, νικήσει, η Ατιράου θα χάσει μέχρι και την έβδομη θέση.

Η απόδοση για της Ατιράου για το εντός έδρας της αγώνα, είναι κοντά στο 4.10, ενώ της Αστάνα κοντά στο 1.80.

Το σημαντικό σε αυτόν τον αγώνα για την Αστάνα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, είναι ότι η θέση της ομάδας δεν απειλείται με κανέναν τρόπο στην κατάταξη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button